ΕΣΠΑ - Πειραιά
logo image
ΕΤΠΑ LOGO
Η καλύτερη σχεση
Ποιότητας – Τιμών – Εξυπηρέτησης
Δωρεάν Παράδοση στο χώρο σας
Περιοχή Πειραιά
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Με ACS Courier
Πληρωμές
Με ηλεκτρονική κατάθεση σε ΕΘΝΙΚΗ
Κατάστημα στο κέντρο του Πειραιά
Τσαμαδού 14 – απέναντι από Hondos Center

Επιστροφές Προϊόντων

Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα “Χατζηλάιος” στον Πειραιά:
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα επί της οδού Τσαμαδού 14 και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν όλα τα αυτοκόλλητα τους κολλημένα, να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

Αλλαγές προϊόντων μπορούν να γίνουν αποδεκτές μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Το κόστος μεταφορικών (αποστολής και επιστροφής) αν το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό το κόστος μεταφορικών (αποστολής και επιστροφής) επιβαρύνει εξολοκλήρου την εταιρεία. Αλλαγές σε μη ελαττωματικά προϊόντα γίνονται δεκτές μόνο 1 (μια) φορά. Η διαφορά χρώματος ανάμεσα στο προϊόν και την φωτογραφία δεν θεωρείται ελάττωμα και μπορεί να οφείλεται στις συνθήκες φωτισμού κατά την φωτογράφηση ή την φωτεινότητα της οθόνης σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα για 1 (μία) μόνο φορά, μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος, να υπαναχωρήσει εγγράφως από την αγορά, αποστέλλοντας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@e-chatzilaios.com) την υπαναχώρησή του στo κατάστημα, με την υποχρέωση όμως να καλύψει το αρχικό κόστος αποστολής, στην περίπτωση που αυτό είχε καλυφθεί αρχικά από το κατάστημα, αλλά και την δαπάνη επιστροφής του προϊόντος μέχρι το κατάστημα ΧΑΤΖΗΛΑΙΟΣ στην οδό: Τσαμαδού 14, Πειραιάς, ΤΚ 18531. Στην περίπτωση αυτή, το κατάστημα μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή του θα επιστρέψει στον αγοραστή τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του. Για την έγκυρη υπαναχώρησή του αγοραστή θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί στο κατάστημα στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημία ή φθορά.